Online aanmelden
us-flag

USA

Begin je jaar in Amerika met het Welcome Camp

Begin je jaar in New York

Je begint je jaar samen met andere STS scholieren tijdens het Welcome Camp in New York. Je krijgt een goed beeld van wat je te wachten staat en natuurlijk krijg je de kans om een van de coolste steden van de wereld te ontdekken, New York City!

Soft Landing
Het Welcome Camp gooit hoge ogen bij onze scholieren als ze terug kijken op hun jaar. Het wordt ervaren als een soft landing en een goede voorbereiding op alles wat je te wachten staat. Tijdens vier fantastische dagen in New York krijg je de kans om over je jetlag heen te komen, je comfortabel te voelen als je Engels praat, en om anderen te ontmoeten die het net zo spannend vinden als jij om het grote avontuur te beginnen. De start van een uitwisselingsjaar met de vele gedachten en emoties is uniek en het is heel goed om deze ervaring te kunnen delen met anderen die hetzelfde voelen.  

Onze leiders reizen mee en helpen je bij aankomst op het vliegveld. Op de dag van vertrek helpen ze je in te checken voor de vervolgreis naar je gastgezin.

Band opbouwen en sightseeing
Veel van onze scholieren zeggen dat het beste van het Welcome Camp de band is die je onderling met elkaar opbouwt. Alle activiteiten worden georganiseerd door onze ervaren en enthousiaste leiders. Zij zijn expert in het creeren van een groepsdynamiek en het opzetten van een goed activiteiten rooster. Samen met de groep leer je meer over de Amerikaanse geschiedenis en cultuur. Daarnaast is er genoeg tijd voor sightseeing en ga je ontdekken wat Manhattan allemaal te bieden heeft. Een geweldige start geeft je een geweldige kans om een geweldig jaar te beleven!

Hoe is het Welcome Camp in het echt? Lees de Welcome Camp blog 

High School Classic
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA