Online aanmelden
es-flag

Spanje

Become an exchange student in Spain with STS High School

High School in Spanje

Spanje is een land vol tegenstellingen –hyper modern tegenover traditioneel en historisch. Als uitwisselingsscholier beleef je beide aspecten van dit fascinerende land.

Leer de taal van meer dan 500 miljoen wereldburgers- het Spaans, en ontdek Spanjes heerlijke klimaat, rijke culturele erfgoed en warme familieleven. Na een jaar in Spanje spreek je de taal vloeiend en ben je heel wat ervaringen rijker.
 

Jouw leven als High School scholier

In Spanje gaan leerlingen van 14 jaar en ouder naar High School. Het onderwijs is vrij vastomlijnd en je hebt weinig keuzemogelijkheden.
LEES MEER

Jouw gastgezin

Je gastgezin speelt een belangrijke rol in je uitwisselingsjaar. Als je van mensen houdt en het leuk vindt om uit te gaan ben je in Spanje op de juiste plek.
LEES MEER

Vrije tijd in je nieuwe land

Het Spaanse klimaat nodigt uit om naar buiten te gaan. Veel gastgezinnen wonen aan de kust waar veel watersport mogelijkheden zijn. Maar er is nog veel meer te doen.
LEES MEER

Begin je jaar met de STS Prep Course

Begin je jaar met een STS Prep Course in Barcelona. Maak kennis met deze prachtige stad en leer alvast het nodige over de Spaanse cultuur.
LEES MEER

Regiovoorkeur

Wellicht wil je je jaar doorbrengen in een stad zoals Barcelona, Seville, Cadiz, Valencia of Alicante? STS biedt je de mogelijkheid in een stad te wonen van jouw keuze.
LEES MEER

STS European Tour

De STS European Tour is een perfecte reis om je jaar mee af te sluiten. Ga met ons mee naar de kanalen van Amsterdam en de Eiffel toren in Parijs.
LEES MEER

Foto's van onze scholieren

High School Classic
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA