Online aanmelden

Over STS

Responsibility, safety, quality STS has knowledge and experience.

De STS Ervaring en Toewijding
Kwaliteit, zekerheid en verantwoordelijkheid zijn STS High School's kernwaarden. Hier houden we ons aan vast bij alles wat we doen. Een belangrijke voorwaarde voor ons succes.

STS Student Travel Schools is in 1958 al met de eerste talenreizen begonnen. Dit concept hebben we kunnen gebruiken in de ontwikkeling van onze andere programma's en STS is nu wereldwijd gevestigd. We hebben kantoren in 17 landen en een enorm netwerk van partners en scholen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gotenburg, Zweden, vanwaar al onze programma's worden gecoördineerd.

Vandaag de dag is STS een van de grootste organisaties ter wereld in taalonderwijs en internationale uitwisseling van jongeren. We zijn trots op ons unieke netwerk over de gehele wereld. Met het aanbieden van culturele uitwisseling creëren we internationaal concurrerende jongeren met een open blik op de wereld en begrip voor andere culturen en talen. Jarenlange ervaring en kennis zijn de voornaamste redenen van ons succes.

STS Nederland garandeert een plaatsing bij een gastgezin en een school zodra het ontvangende land het  dossier van de scholier heeft geaccepteerd.

STS vertegenwoordiging in Nederland
Ik heb zelf in 1975-1976 een high school jaar gedaan en heb later ook nog eens vier jaar in Amerika gestudeerd. Sinds 2002 behartig ik nu de belangen voor STS scholieren en heb daardoor al honderden scholieren naar het buitenland zien gaan. Zij komen terug als zelfbewuste jonge mensen met een geheel andere kijk op de wereld. Veel van onze scholieren blijven altijd in contact met hun buitenlandse familie en vrienden.

Indien u overweegt uw zoon of dochter aan het programma te laten deelnemen treft u in STS een goede partner. STS begeleidt uw teenager voor, tijdens, en ook na het jaar in het buitenland. Kom daarom met uw zoon of dochter naar een van onze informatiebijeenkomsten.

We gaan tijdens deze bijeenkomst uitgebreid in op alle aspecten van zo'n jaar en u ontmoet scholieren die eerder met STS zijn weggeweest. We kijken er naar uit u te ontmoeten.

Welkom bij STS High School!

Ben Dessens
Country Manager

 

STS Student Travel Schools AB
Kyrkogatan 48
411 08 Göteborg

Registratienummer: 556083-9358
VAT ID: SE556083935801
Email: highschool.netherlands@sts.se
Telefoonnummer: 0174443078

Over ons
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA