Online aanmelden

De STS missie en visie

De STS missie
Door het aanbieden van educatieve en culturele uitwisselingen, helpen we jonge mensen zich te vormen tot internationale burgers met begrip voor verschillende culturen en talen.

De STS visie
STS – De eerste keus. Een vooraanstaande organisatie voor internationale educatie en culturele uitwisseling.

STS kernwaarden

Verantwoordelijkheid
Wij garanderen een geselecteerd gastgezin en school in het land van keuze. In ieder land waar wij vertegenwoordigd zijn hebben wij een plaatsingsgarantie.

Zekerheid en veiligheid
Gastgezinnen en scholen worden zorgvuldig geselecteerd. Lokale vertegenwoordigers onderhouden de contacten met scholieren, gastgezinnen en scholen; huisbezoeken maken daar onderdeel van uit. We hebben duidelijke regels hetgeen voor zowel ouders als scholier een geruststellende gedachte is. STS begeleiders vliegen mee op de meeste internationale vluchten en wij zijn altijd bereikbaar in geval van nood.

Kwaliteit
Alle STS medewerkers hebben een sterke binding met wat ze doen. Velen hebben in het buitenland gewoond en gestudeerd en weten waar ze over praten. Wij doen ons werk met enthousiasme en toewijding.


Ons programma in de USA is goedgekeurd door de CSIET en het US State Department. STS werkt wereldwijd. STS heeft een triple A rating, het hoogste niveau.

Over ons
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA