Online aanmelden

Aanmelding en interview

After we receive your application, we call you for an interview.

Interesse in een high school jaar

Het is een hele beslissing om uitwisselingsscholier te worden! Je hebt voldoende informatie nodig om dit besluit weloverwogen te kunnen nemen. Het beste kun je daarom samen met je ouders naar een STS informatiebijeenkomst komen waar we uitgebreid op alle aspecten van zo'n uitwisselingsjaar ingaan. Je ontmoet er ook scholieren die eerder met STS zijn weggeweest. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek/interview

STS wil jou ook leren kennen. Dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een interview. Meestal houden we dat na afloop van een informatiebijeenkomst en heb je het gesprek met een 'returnee', een van onze voorgaande deelnemers. Het gesprek duurt ongeveer een half uur en wordt gehouden in het Engels.

Je aanmelding

Kort na het kennismakingsgesprek ontvang je uitgebreide instructies voor het invullen van alle aanmeldingsformulieren. De meeste informatie kun je via een elektronisch systeem invullen, er zijn ook formulieren bij die je moet uitprinten, invullen en ondertekenen en vervolgens weer uploaden. Je bent gemiddeld twee tot drie weken bezig met het invullen van alle benodigde formulieren en papieren.

Zodra STS de door jou en je ouders getekende betalingsvoorwaarden heeft ontvangen is je aanmelding definitief. Daarna ontvang je de eerste deelfactuur. STS bekijkt je aanmelding secuur en als alles in orde is sturen we het door naar het land van je keuze.

Prijzen & Info
The Alliance
The World Youth Student & Educational Travel Confederation
The Council on Standards for International Educational Travel
AAA